CANNOT RECEIVE INCOMING CALLS

This forum is for Bria questions and support.

Moderator: Derek Jacobs

CANNOT RECEIVE INCOMING CALLS

Postby Chaste Dylan » Fri Oct 05, 2007 6:49 pm

I have upgraded to Bria2.1 softphone which will allow me to conference and transfer calls etc. The problem is that I cannot receive incoming calls! Xlite works fine but noting from Bria. I'm using Vista. Do you have any idea why this might happen?

Thanks
Dylan
Chaste Dylan
 
Posts: 3
Joined: Fri Oct 05, 2007 6:47 pm

Postby Derek Jacobs » Sat Oct 06, 2007 4:08 am

Hi Dylan

Have you checked an ethereal trace of a failed incoming call?
Derek Jacobs
Site Admin
 
Posts: 16899
Joined: Fri Mar 07, 2003 7:33 am
Location: Canton, Connecticut

CANNOT RECEIVE INCOMING CALLS

Postby Chaste Dylan » Sat Oct 06, 2007 5:24 am

No I have no idea what that is. basically went through each setting in Bria and made sure they are identical to the settings I use successfully in Xlite. Im at a loss to see any difference between them! Any sugestions would be greatly appreciated.

Thanks!
Chaste Dylan
 
Posts: 3
Joined: Fri Oct 05, 2007 6:47 pm

FIXED but now I cant transfer!

Postby Chaste Dylan » Mon Oct 15, 2007 6:30 am

Finally resolved this. the default port in Bria is different to Xlite so that was the issue. Now I cannot transfer calls which I was able to do before the incoming call issue..
Chaste Dylan
 
Posts: 3
Joined: Fri Oct 05, 2007 6:47 pm

Postby Derek Jacobs » Mon Oct 15, 2007 6:41 am

Both Bria and X-Lite will use dynamic ports unless otherwise specified in yout Topology settings.
Derek Jacobs
Site Admin
 
Posts: 16899
Joined: Fri Mar 07, 2003 7:33 am
Location: Canton, Connecticut


Return to Bria 2 Support Forum

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests